ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για έξοδο από την εποπτεία: Η ΝΔ οδήγησε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για έξοδο από την εποπτεία: Η ΝΔ οδήγησε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας
Υπεύθυνη για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό είναι η κυβέρνηση της ΝΔ της περιόδου 2004-2009, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Bολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για τις δηλώσεις του σχετικά με την απόφαση του Eurogroup να τερματιστεί για την Ελλάδα το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας.

«Αμετανόητος ο κ. Μητσοτάκης μιλάει και πάλι σήμερα για το κλείσιμο του επώδυνου κύκλου που άνοιξε το 2012, όταν ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως υπεύθυνη για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό που οδήγησε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, είναι η κυβέρνηση της Ν.Δ. της περιόδου 2004-2009», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του Τομέα Οικονομικών του κόμματος.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ αναφέρει δηκτικά: «Ευχόμαστε και ελπίζουμε, η πολιτική της παρούσας κυβέρνησης της Ν.Δ. που εγκλωβίζει στρατηγικά τη χώρα σε νέα αδιέξοδα, να μην οδηγήσει και πάλι σε επώδυνους κύκλους».

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός, με αφορμή το πράσινο φως που έδωσε το Eurogroup για την έξοδο της χώρας από την ενισχυμένη εποπτεία, δήλωσε ότι πρόκειται για μια «σημαντική εθνική επιτυχία», επισημαίνοντας πως πλέον «κλείνει ένας επώδυνος κύκλος που άνοιξε πριν από 12 χρόνια».

«Η Ελλάδα δεν είναι, πια, το «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης. Αλλά ένας αξιόπιστος εταίρος. Ένα κράτος που δεν δέχεται υποδείξεις, αλλά συνδιαμορφώνει τις εξελίξεις. Που δεν αδικείται, αλλά ηγείται», υπογραμμίζει - μεταξύ άλλων - ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης: Σημαντική εθνική επιτυχία η έξοδος της Ελλάδας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ