ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Turkaegean: Επί ΣΥΡΙΖΑ τουρκική εταιρεία είχε κατοχυρώσει τον όρο «Aegean»

Γεωργιάδης για Turkaegean: Επί ΣΥΡΙΖΑ τουρκική εταιρεία είχε κατοχυρώσει τον όρο «Aegean»
«Είναι αριστεροί γιατί είναι υποκριτές» είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης Intime/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης και κατηγόρησε για υποκρισία τον Αλέξη Τσίπρα για την κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση για το ζήτημα της «Turkaegean».

«Μένω έκπληκτος από την υποκρισία σας. Ακροδεξιό με λέγατε και από χθες Τουρκοάδωνι. Γιατί; Χάσαμε το Αιγαίο; Όχι. Ετέθη θέμα εθνικής κυριαρχίας; Όχι. Κανείς δεν μου είπε τίποτα, το έμαθα από τα ΜΜΕ.

Γι’ αυτό διέταξα ΕΔΕ» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και υπενθύμισε πως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε κατοχυρώσει η τουρκική εταιρεία τον όρο «Aegean» έως το 2028 όπως και το εμπορικό σήμα από τον ίδιο ακριβώς οργανισμό.

«Δεν ξεκινάει ο κ. Τσίπρας να περπατάει, να πάει εκεί στο Σούνιο, στην ωραία βίλα που έχει να ρίξει καμιά βουτιά; Πρόκειται για την απόλυτη υποκρισία. Είναι αριστεροί γιατί είναι υποκριτές» είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην δικαστική εξέλιξη της σκευωρίας Novartis, λέγοντας ότι αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την απόδειξη της σκευωρίας, χαρακτηρίζοντας ηθική δικαίωση ότι υπήρξε από τη δικαιοσύνη το συμπέρασμα πως έγινε σκευωρία»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ