Επεισόδιο Παππά με Γερμανό δημοσιογράφο
Έξαλλος έγινε από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου της Deutsche Welle και παρουσιαστή της εκπομπής «Conflict zone», Μίχελ Φρίντμαν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης ο Νίκος Παππάς ζήτησε δύο φορές να διακοπεί η συνέντευξη χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει δεκτό.
Ο υπουργός Επικρατείας έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα όταν ο Γερμανός δημοσιογράφος του ανέφερε την δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία είχε υποστηρίξει ότι «δεν υπάρχουν μετανάστες στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας. Αυτοί οι άνθρωποι απλά λιάζονται.»
Ο υπουργός απάντησε ότι η λέξη «sunbathing» που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος δεν είναι η ακριβής μετάφραση της λέξης «λιάζονται» που χρησιμοποίησε η κα Χριστοδουλοπούλου. Επίσης απάντησε πως δεν θεωρεί κακό να απολαμβάνει τον ήλιο ένας μετανάστης.
Ο Φρίντμαν συνέχισε να ρωτάει για τη συγκεκριμένη δήλωση, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσφορία του Νίκου Παππά, ο οποίος αντέδρασε στην πίεση, λέγοντας «Θεέ μου, τι κάνω εδώ, μπορούμε να κόψουμε;»
Επιπλέον ο κ. Παππάς δήλωσε ότι θεωρεί ιδιαίτερα άδικο να κατηγορείται η ελληνική κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός σα να μη νοιάζεται. Κάλεσε μάλιστα τον δημοσιογράφο να επισκεφτεί τη Χίο και τη Μυτιλήνη, προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος πόσο καλά συμπεριφέρεται η Ελλάδα στους μετανάστες
Επιστολή Ανδρουλάκη σε Κακλαμάνη για προ ημερησίας συζήτηση για το κράτος δικαίου
12:25
Αθήνα: 53χρονος κατέγραφε κρυφά γυναίκες σε τουαλέτες – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας και όπλο
12:22
Σύγκρουση εκτός ορίων στη Μέση Ανατολή: Νέες επιθέσεις του IDF στην Τεχεράνη, ετοιμάζουν χερσαία επιχείρηση με συνδρομή Κούρδων
12:15
Διευκρινίσεις Κύπριου Κυβερνητικού Εκπροσώπου: Δεν έκλεισε ο εναέριος χώρος - Ζητήθηκε από δύο πτήσεις να μείνουν σε αναμονή
12:11