ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Καραμανλής: Ματαίωσε την ομιλία του στην εκδήλωση προς τιμήν του Σταύρου Ξαρχάκου

Κώστας Καραμανλής: Ματαίωσε την ομιλία του στην εκδήλωση προς τιμήν του Σταύρου Ξαρχάκου
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, σεβόμενος τις χιλιάδες κόσμου που κατέκλυσαν το θέατρο του Άλσους Περιστερίου για να τιμήσουν τον Σταύρο Ξαρχάκο, αν και είχε προγραμματιστεί να μιλήσει για το έργο και την προσφορά του μεγάλου μαέστρου, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, αποφάσισε να μην εκφωνήσει την ομιλία του.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο πρώην πρωθυπουργός έκρινε πως η μορφή που είχε λάβει η αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του συνθέτη εκδήλωση αλλά και το προχωρημένο της ώρας, δεν επετρεπαν τη συνέχιση των ομιλιών.

Ο ίδιος, η σύζυγός του, Νατάσσα Παζαΐτη και τα παιδιά τους παρέμειναν, ωστόσο, στο άλσος Περιστερίου, για να παρακολουθήσουν την εξαίρετη συναυλία προς τιμήν του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.

«Τιμούμε τον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη και μαέστρο, Επίτιμο Δημότη της πόλης μας, Σταύρο Ξαρχάκο. Τον ευχαριστούμε», υπογράμμισε, από την πλευρά του, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε προβολή βίντεο με τη ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου, ομιλίες από το δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, τους δημοσιογράφους Γιώργο Τσάμπα και Γιώργο Λιάνη, τον γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής απένειμε στον Σταύρο Ξαρχάκο τιμητική διάκριση.

Δείτε βίντεο από την τιμητική εκδήλωση για τον Σταύρο Ξαρχάκο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ