ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βερναρδάκης προς Κεραμέως: Ζητώ συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιο

Βερναρδάκης προς Κεραμέως: Ζητώ συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιο
INTIME/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συγγνώμη ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφος Βερναρδάκης, από τη Νίκη Κεραμέως, για το απαράδεκτο βίντεο στο οποίο συνέκρινε την υπουργό Παιδείας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. 

«Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βερναρδάκης.

Το εν λόγω βίντεο, που κατέβηκε από τον λογαριασμό του πρώην υπουργού στο Tik Tok, προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα και μισογυνισμό κατηγόρησε νωρίτερα η Νίκη Κεραμέως τον πρώην υπουργό. Η υπουργός Παιδείας με ανάρτησή της στο twitter κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση απέναντι στα σχόλια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης ξεπέρασε κάθε όριο. Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός... Ο κ. Αλέξης Τσίπρας τι θέση θα πάρει;» γράφει η κ. Κεραμέως.

ΝΔ για Βερναρδάκη: Ξεπέρασε και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στο βίντεο του Χριστόφορου Βερναρδάκη, στο οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται αν η Νίκη Κεραμέως είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου της Παιδείας.

«Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος! Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει» ανέφερε μεταξύ άλλων, η ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ