ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευόπουλος:Θα επιμέναμε για δικαστήρια στο beach volley αν δεν βρίσκαμε αλλού

Παρασκευόπουλος:Θα επιμέναμε για δικαστήρια στο beach volley αν δεν βρίσκαμε αλλού

Θέμα χρόνου είναι η κατάθεση από την κυβέρνηση νομοθετικής πρωτοβουλίας για τους χώρους που θα χρησιμοποιηθούν για τη διεξαγωγή μεγάλων δικών, μετά το σάλο που ξέσπασε με την υπουργική τροπολογία «αξιοποίησης» ολυμπιακών ακινήτων στο Φάληρο, με το Νίκο Παρασκευόπουλο να ξεκαθαρίζει πάντως, πως αν δεν υπήρχαν άλλοι χώροι δεν θα έπαιρνε πίσω την αρχική απόφαση.

Απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε ότι έχει μείνει στα λόγια η υπόσχεση για ακύρωση της σχετικής τροπολογίας που αποδέχθηκε ο Νίκος Φίλης, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα επιθεωρήσει τους νέους χώρους που του υπέδειξε ο Πάνος Καμμένος (σ.σ. στο Ρουφ) με στόχο να προχωρήσει στη σχετική νομοθετική πρωτοβουλία.

«Αν δεν υπήρχαν άλλοι χώροι θα επιμέναμε στον συγκεκριμένο», σχολίασε, προσθέτοντας ότι δεν μπορούμε να έχουμε ανάπτυξη στη χώρα αν τα δικαστήρια δυσλειτουργούν λόγω έλλειψης αιθουσών.

Καθυστέρηση στην ανάληψη της υπουργικής πρωτοβουλίας για ακύρωση της ψηφισμένης ρύθμισης, βλέπει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος αναπτύσσοντας την επίκαιρη ερώτηση του υποστήριξε ότι έχει μείνει στα λόγια η υπόσχεση του υπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης με τροπολογία που υπέγραφε ζητούσε την κατάργηση της ρύθμισης για αξιοποίηση του ολυμπιακού ακινήτου στο Φάληρο, που κι ίδιος είχε ψηφίσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ