ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μέγιστη προβοκάτσια»: Σκουρλέτης κατά Μητσοτάκη για Βερναρδάκη - Real

«Μέγιστη προβοκάτσια»: Σκουρλέτης κατά Μητσοτάκη για Βερναρδάκη - Real
ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / INTIME

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και του Πάνου Σκουρλέτη προκάλεσαν οι αναφορές του πρωθυπουργού στην επίθεση στον Real και η σύνδεση με την υπόθεση Βερναρδάκη.

Από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για μέγιστη προβοκάτσια.

«Σοκάρει η αναφορά του πρωθυπουργού να λέει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ευθύνεται για την επίθεση στον Real Fm, αποτελεί μέγιστη προβοκάτσια, είναι ο πρωθυπουργός της προβοκάτσιας και τοξικότητας κι είναι επιλογή η τοξική πολιτική», είπε και εκτίμησε ότι οι αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνουν πανικό και απόσταση από την κοινωνία.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός στην παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση, με αφορμή την επίθεση Βερναρδάκη στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως μίλησε για «εκτσογλανισμό της δημόσιας ζωής».

Όπως είπε:

«Όλα αυτά έχουν αρχή μέση και τέλος στην αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Τα 3 μέτρα του Πολάκη, τα μαχαίρια του Φίλη οι αθλιότητες Βερναρδάκη και την ίδια ώρα μιλάτε για ποιότητα δημοσίου λόγου και όλα αυτά επειδή το είπαν κάποιοι ρεπορτερ χωρίς σύνορα. Και όλα αυτά την ώρα που ένας ραδιοφωνικός σταθμός δέχεται επίθεση επειδή επέκρινε τις δηλώσεις Βερναρδάκη».

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε μάλιστα, τον Αλέξη Τσίπρα να προσέλθει στην Βουλή προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους του κόμματός του από την κυρία Κεραμέως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ