ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευγενία Μανωλίδου: «Χυδαίο ψέμα» τα περί ξυλοδαρμού μου από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ευγενία Μανωλίδου: «Χυδαίο ψέμα» τα περί ξυλοδαρμού μου από τον Άδωνι Γεωργιάδη
Η Ευγενία Μανωλίδου με τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη INTIME / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Για «χυδαίο ψέμα» κάνει λόγο σε ανάρτησή της στα social media η Ευγενία Μανωλίδου, παίρνοντας θέση μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη σε όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες σε ανώνυμους λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi, αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση... o tempora, o mores (μτφ. ω καιροί, ω ήθη)», αναφέρει η κα. Μανωλίδου σε ανάρτησή της στο twitter.

Γεωργιάδης: Αν είναι δυνατόν να χτύπησα την σύζυγό μου - Φτάνει!

Νωρίτερα την έντονη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων προκάλεσαν fake news που μεταδόθηκαν στο Twitter για τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τους χρήστες του διαδικτύου να σεβαστούν την οικογένειά του αναφερόμενος σε μία ψευδή ιστορία η οποία τον ήθελε να έχει «χτυπήσει την Ευγενία Μανωλίδου».

Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

«Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το “Tourkadonis” έως, αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου. Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ