ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Σιωπητήριο «επέβαλε» ο ΣΥΡΙΖΑ στον Βερναρδάκη

Βουλή: Σιωπητήριο «επέβαλε» ο ΣΥΡΙΖΑ στον Βερναρδάκη
Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που προκάλεσε σάλο με την ανάρτηση του στο TikTok με την οποία συνέκρινε τη Νίκη Κεραμέως με την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν μεταξύ των βουλευτών που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον να τοποθετηθούν στη συζήτ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME

«Σιωπητήριο» στον Χριστόφορο Βερναρδάκη φαίνεται πως επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που προκάλεσε σάλο με την ανάρτηση του στο TikTok με την οποία συνέκρινε τη Νίκη Κεραμέως με την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν μεταξύ των βουλευτών που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον να τοποθετηθούν στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης από έδρας ανακοίνωσε πως μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βερναρδάκης τελικά δεν θα μιλήσει.

Στην Ολομέλεια της Βουλής πάντως, το μεσημέρι θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί στην υπόθεση Βερναρδάκη αλλά και τους υπαινιγμούς του πρωθυπουργού για τη σχέση της Κουμουνδούρου με την επίθεση στον Real.

Σήμερα σε τηλεοπτική της συνέντευξη η υπουργός Παιδείας σχολίασε πως όσο παραμένει σιωπηλός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι υιοθετεί την τοποθέτηση του βουλευτή του.

«Όσο προβληματική είναι η τοποθέτηση Βερναρδάκη άλλο τόσο προβληματίζει η αφωνία του Κ. Τσίπρα. Είναι ένας νέος άνθρωπος και εκπροσωπεί τη νέα γενιά», είπε η Νίκη Κεραμέως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ