ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννακοπούλου σε Τσίπρα: Μαθήματα Σοσιαλδημοκρατίας από βασιλιάδες των fake news δεν δεχόμαστε

Γιαννακοπούλου σε Τσίπρα: Μαθήματα Σοσιαλδημοκρατίας από βασιλιάδες των fake news δεν δεχόμαστε
«Ας μάθουν ότι δεν απευθύνονται στο ΠΑΣΟΚ σαν τον πρόθυμο ηλίθιο για μετεκλογικές συνεργασίες» υπογραμμίζει η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής INTIME/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα που αναφέρεται στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ έδωσε στη Βουλή η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Μαθήματα Σοσιαλδημοκρατίας από τους βασιλιάδες των fake news και του λαϊκισμού δεν δεχόμαστε. Είστε το όπλο στα χέρια του κ. Μητσοτάκη», είπε και σχολίασε την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία.

«Το σημερινό νομοσχέδιο υποτίθεται ότι ήταν η μητέρα των μαχών για τον ΣΥΡΙΖΑ.Στις μητέρες των μαχών δεν φεύγεις από τη μάχη ούτε την τελευταία στιγμή. Εκτός εάν θέλεις να περιοριστείς σε μια ακόμη καταγγελία και εκτός εάν θες να κρύψεις το γεγονός ότι αν δεν έφευγες θα υπερψήφιζες πολλές διατάξεις. Για μια ακόμη φορά προφάσεις εν αμαρτίαις από τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε και αναφερόμενη στις μετεκλογικές συνεργασίες, πρόσθεσε:

«Ας μάθουν ότι δεν απευθύνονται στο ΠΑΣΟΚ σαν τον πρόθυμο ηλίθιο για μετεκλογικές συνεργασίες. Καταλαβαίνουμε τον πανικό του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς έχουμε επιλέξει την αυτόνομη πορεία του χώρου μας. Ας το πάρουν απόφαση και ας πιούν το πικρό ποτήρι μόνοι τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ