Χαρδαλιάς: Στο Βερολίνο για συμμετοχή σε σύσκεψη για θέματα αμυντικών εξοπλισμών
Ανανεώθηκε:
Στο Βερολίνο βρέθηκε την Πέμπτη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να λάβει μέρος σε σύσκεψη για θέματα αμυντικών εξοπλισμών.
Τη σύσκεψη διοργάνωσε το ομοσπονδιακό υπουργείο Άμυνας στο Βερολίνο.
Πέραν της φιλοξενούσας χώρας στη σύσκεψη συμμετείχαν εθνικές αντιπροσωπείες από την Ελλάδα, την Αυστρία, την Κροατία, την Τσεχία, τη Δανία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Σλοβακία, τη Σουηδία και την Ελβετία.
Τον κ. Χαρδαλιά συνόδευσε ο γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντιναύαρχος (Μ) ε.α. Αριστείδης Αλεξόπουλος ΠΝ.
Στο περιθώριο της σύσκεψης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Γερμανό ομόλογό του κ. Μπένεντικτ Τσίμερ, τον γενικό διευθυντή Εξοπλισμών του ομοσπονδιακού υπουργείου Άμυνας της Γερμανίας Αντιναύαρχο, Κάρστεν Σταβίτσκι, και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Άμυνας της Ιταλίας Αντιστράτηγο, Λουτσιάνο Πορτολάνο.
Επίσης, ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε την ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο, όπου συναντήθηκε με την πρέσβη κ. Μάρα Μαρινάκη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παναγιωτόπουλος για Ημέρα της Βαστίλλης: Τιμούμε την εθνική γιορτή της Γαλλίας
Ο Πούτιν αλλάζει τον νόμο ώστε να αγνοούνται οι αποφάσεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
16:37
Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Νεκρά δύο αδέλφια από αναθυμιάσεις ξυλόσομπας
16:29
Αθώος κρίθηκε ο Άρης Μουγκοπέτρος για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής
16:28
«Η Ουάσινγκτον πρότεινε στο Κίεβο "γερές" εγγυήσεις ασφαλείας για 15 έτη», λέει ο Ζελένσκι
16:19