Συνάντηση Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Γκαμπόν τη Δευτέρα
Ανανεώθηκε:
Τον υπουργό Εξωτερικών της Γκαμπόν, Μισέλ Μουσά Ανταμό, θα δεχθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Κατά τη διάρκεια των συνομιλίων, αναμένεται να εξετασθούν οι διμερείς σχέσεις, ιδιαίτερα στον τομέα της θαλάσσιας ασφάλειας και της προστασίας του περιβάλλοντος, η συνεργασία στους Διεθνείς Οργανισμούς (ΟΗΕ, Γαλλοφωνία), καθώς και οι διεθνείς εξελίξεις υπό το φως της συμμετοχής της Γκαμπόν στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, την περίοδο 2022-2023.
Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 11:30 με κατ' ιδίαν συνομιλίες, θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών και κοινές δηλώσεις στον Τύπο, γύρω στις 12:50.
Σημειώνεται ότι η ανωτέρω επίσκεψη είναι η πρώτη υπουργού Εξωτερικών της Γκαμπόν στην Ελλάδα και έπεται της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών στη Λιμπρεβίλ τον περασμένο Νοέμβριο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για την Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας
Παναγιωτόπουλος: Εξωφρενικό το ζήτημα της αποστρατιωτικοποίησης εκ μέρους της Τουρκίας
Επίδομα Παιδιού Α21: Πότε γίνονται οι πληρωμές των τριών επόμενων δόσεων
00:30
Μαζωνάκης: Τα 87 «εξαφανισμένα» λεπτά, η φωτογραφία που ανακτήθηκε και ο «καθαρισμός» των στοιχείων
23:57
Θεσσαλονίκη: Με το «Ανήκω σε μένα» αποχαιρέτησε τον Μαζωνάκη ο Ρέμος - Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία
23:47
Γαλλία: Η Σελίν Ντιόν επέστρεψε στη σκηνή μετά από έξι χρόνια απουσίας
23:36