ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο ιατρείο της Βουλής ο Θεοδωρικάκος - Αισθάνθηκε αδιαθεσία

Στο ιατρείο της Βουλής ο Θεοδωρικάκος - Αισθάνθηκε αδιαθεσία
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME

Αδιαθεσία αισθάνθηκε την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της Βουλής ο Τάκης Θεοδωρικάκος και ζήτησε να διακόψει την ομιλία του.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επέστρεψε στα υπουργικά έδρανα, ήπιε λίγο νερό και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο ιατρείο της Βουλής για προληπτικούς λόγους.

Στον προθάλαμο της Ολομέλειας τον πλησίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιατρός στο επάγγελμα Παύλος Πολάκης για να τον ρωτήσει εάν χρειάζεται κάποια βοήθεια.

Την ανησυχία της για την υγεία του κ. Θεοδωρικάκου εξέφρασε η Ευαγγελία Λιακούλη από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ με πρόταση του Χρήστου Σπίρτζη από τον ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε ομόφωνα να διακόψει για λίγα λεπτά η συνεδρίαση.

Ο κ. Θεοδωρικάκος παρέμεινε για περίπου μια ώρα στο ιατρείο της Βουλής. Είναι καλά στην υγεία και κατόπιν σύστασης των ιατρών κατευθύνθηκε προς το σπίτι του για ξεκούραση.

Ο ίδιος έκανε και σχετική ανάρτηση με το περιστατικό στο twitter

«Οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία. Κι έτσι γνώρισα και το γιατρό της βουλης. Όλα καλά! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε με δύναμη!», έγραψε ο κ. Θεοδωρικάκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ