Διευκρινήσεις για την απουσία από το Συνέδριο της Συμπαράταξης δίνει το Ποτάμι
Διευκρινήσεις για την απουσία του Σταύρου Θεοδωράκη από τη Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, έδωσε το Ποτάμι με σχετική ανακοίνωσή του.
Όπως σημειώνεται ο επικεφαλής του κόμματος δεν κλήθηκε στη Συνδιάσκεψη ενώ αντιθέτως είχε προσκληθεί στο συνέδριο της Δράσης εδώ και εβδομάδες .
«Ορισμένοι πιστεύουν ότι με διαρροές και ψιθύρους θα κάνουν πολιτική διαδίδοντας ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης αρνήθηκε να πάει στην συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να είναι την ίδια ώρα στο συνέδριο της Δράσης. Διευκρινίζουμε λοιπόν. Ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν κλήθηκε ποτέ να μιλήσει ή να χαιρετίσει στη συνδιάσκεψη όπως προφανώς δεν κλήθηκε και κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός. Αντιθέτως η πρόσκληση να μιλήσει στο συνέδριο της Δράσης είχε γίνει εδώ και αρκετές εβδομάδες και η αποδοχή της ήταν γνωστή στον Τύπο από τις αρχές του μήνα» τονίζει.
Κατώτατος μισθός: Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις από την 1η Απριλίου
03:00
Διακοπές Πάσχα: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία - Οι επόμενες αργίες του 2026
02:00
Ανοιχτή η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τους δικαιούχους του Voucher των 750 ευρώ - Πώς θα κάνετε αίτηση
01:00
Θερινή ώρα: Πότε γυρίζουμε μπροστά τους δείκτες του ρολογιού
00:30