ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση της Βουλής για την πλαστογράφηση της υπογραφής Τσίπρα με αφορμή τις γυναικοκτονίες

Παρέμβαση της Βουλής για την πλαστογράφηση της υπογραφής Τσίπρα με αφορμή τις γυναικοκτονίες
Ο ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος INTIME/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Την αντίδραση του γραφείου Τύπου της Βουλής προκάλεσε το πλαστογραφημένο έγγραφο που διακινείται τις τελευταίες ώρες στα social media, που περιέχει «οδηγίες» προς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς θα προβάλλονται οι γυναικοκτονίες και δήθεν φέρει τόσο την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα όσο και αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης στο Κοινοβούλιο.

«Έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητος πριν λίγο και φέρεται να προέρχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σφραγίδα εισερχομένου εγγράφου στην Ειδική Γραμματεία Προέδρου της Βουλής με αριθμό πρωτοκόλλου 86646/2.8.2022, ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή, καθώς και ότι ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος» ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης της Βουλής.

Προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προανήγγειλε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία για την χυδαία, όπως καταγγέλλει, πλαστογραφία σε βάρος του.

Μεταξύ άλλων το έγγραφο αναφέρει πως δήθεν δίνεται η οδηγία να χρησιμοποιούνται τα hashtags #νδ_παιδεραστές, #μητσοτακη_παραιτήσου κ.ά. προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις πως η αξιωματική αντιπολίτευση συνδέει με αυτόν τον τρόπο την κυβέρνηση με την έξαρση των γυναικοκτονιών στη χώρα.

«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν» τόνισε σε ανάρτησή της στο Twitter η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Τάνια Καραγιάννη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ