ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Τέλλογλου: Να δώσει στοιχεία στον Εισαγγελέα - Δεν μπαίνουμε σε λογική συμψηφισμού

ΝΔ για Τέλλογλου: Να δώσει στοιχεία στον Εισαγγελέα - Δεν μπαίνουμε σε λογική συμψηφισμού
Ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου ενώ προσέρχεται στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο για την υπόθεση των παρακολουθήσεων INTIME / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καλεί η Νέα Δημοκρατία τον Τάσο Τέλλογλου αναφορικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να μπει σε λογική συμψηφισμού.

Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος, κατέθεσε σήμερα Πέμπτη στον εισαγγελέα για την ίδια υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο κ.Τέλλογλου σήμερα επανέλαβε τα περί παρακολούθησης του τηλεφώνου του κ.Μητσοτάκη, όπως και άλλων τηλεφώνων, το 2017-2018. Ακριβώς το ίδιο ανέφερε και σε ανάρτησή του προ ημερών.

Οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον οποίο κατέθεσε σήμερα. Εμεις δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία λογική συμψηφισμού. Η κυβέρνηση όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει αποφασιστικά και θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα διασφαλίζοντας την ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια του τόπου και των πολιτών και την προστασία των θεμελιωδών αρχών που προστατεύουν την ιδωτική σφαίρα και το απόρρητο των επικοινωνιών».

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση υποκλοπών: Τι είπε ο Τέλλογλου στον Ντογιάκο για παρακολούθηση Μητσοτάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ