Δεκαπενταύγουστος 2022: Ευχετήριες αναρτήσεις από την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών
Ανανεώθηκε:
Τις ευχές τους για τη σημερινή μεγάλη ημέρα για τη χριστιανοσύνη εξέφρασε με αναρτήσεις στο twitter η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών.
«Μεγάλη γιορτή σήμερα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.
«Η Μάνα του Χριστού και των Χριστιανών, γλυκαίνει τις ψυχές. Θερμές ευχές στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες», προσθέτει.
«Χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους Έλληνες παντού στον κόσμο», αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης σε ανάρτησή του στο twitter.
«Η Παναγία μαζί μας», προσθέτει.
«Σήμερα τιμούμε τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, που φυλάσσει πάντα υπό τη σκέπη της τους αγώνες και τις ελπίδες του λαού μας», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο twitter.
«Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία, δύναμη και φώτιση. Χρόνια Πολλά! Καλή Παναγιά!», προσθέτει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δένδιας για «Αττίλα ΙΙ»: Δεν μπορεί η Λευκωσία να είναι η μόνη διχοτομημένη πρωτεύουσα της Ευρώπης
«Ουσιαστικά τίποτα καινούργιο»: Η υποτιθέμενη στροφή της γερμανικής πολιτικής στα ελληνοτουρκικά
Διανομή πασχαλινών ειδών σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών από τον Δήμο Αθηναίων
19:31
USS Tripoli: Αυτό είναι το αμερικανικό πλοίο που λένε ότι έπληξαν οι Φρουροί της Επανάστασης
19:22
Τραμπ για πρόταση Ιράν: «Δεν είναι αρκετά καλή, αλλά είναι σημαντική» - Οι όροι της Τεχεράνης
19:13
ΣΒΕ: Τα πρώτα μέτρα για την ενέργεια είναι ένα θετικό πρώτο βήμα
19:04