ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λευτέρης Πετρούνιας: Συγχαρητήρια μηνύματα από τον πολιτικό κόσμο για το 6ο χρυσό μετάλλιο

Λευτέρης Πετρούνιας: Συγχαρητήρια μηνύματα από τον πολιτικό κόσμο για το 6ο χρυσό μετάλλιο
Ο «άρχοντας των κρίκων» κατέκτησε το 6ο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΙΝΤΙΜΕ

Συγχαρητήρια μήνυματα απηύθυναν οι πολιτικοί αρχηγοί στον Λευτέρη Πετρούνια για τον νέο θρίαμβό του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο. Ο «άρχοντας των κρίκων» κατέκτησε το 6ο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης! Γράφει ιστορία, κατακτώντας το έκτο του χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, κάνεις όλη την Ελλάδα υπερήφανη!», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συγχαρητήρια από καρδιάς» εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας προς τον Λευτέρη Πετρούνια που αναδείχθηκε για έκτη φορά πρωταθλητής Ευρώπης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημειώνει πως «ο Λευτέρης Πετρούνιας αποδεικνύει πως για τους θρύλους καμία κορυφή δεν είναι απάτητη».

Συγκεκριμένα στη σχετική ανάρτηση του στο Twitter ο κ. Τσίπρας αναφέρει:

«Για 6η φορά Πρωταθλητής Ευρώπης. Αήττητος. Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποδεικνύει πως για τους θρύλους καμία κορυφή δεν είναι απάτητη. Συγχαρητήρια από καρδιάς».

«Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυμναστικής που διεξάγεται στο Μόναχο. Είναι η έκτη φορά που “ο άρχοντας των κρίκων”, όπως χαρακτηρίζεται, κατακτά την κορυφή της Ευρώπης και μάλιστα έχοντας περάσει 2 κρίσιμα χειρουργεία», αναφέρει στο μήνυμά του το ΚΚΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ