ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Τουρκία έσπαγε πιάτα η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ

Στην Τουρκία έσπαγε πιάτα η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ
Γλέντι αλά ελληνικά, αλλά όχι στην Ελλάδα για την σύζυγο του Ντιμίτρι Πεσκόφ Πηγή: instagram

Η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, Τατιάννα Νάβκα, ανήρτησε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να σπάει πιάτα υπό τους ήχους του «Ζορμπά» στη διάρκεια νυχτερινής διασκέδασης -γεγονός που προκάλεσε σάλο. Το το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διέψευσε ότι η σύζυγος του εκπροσώπου του Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται στην Ελλάδα και τελικά -σύμφωνα με τις πληροφορίες- βρίσκεται στην Μαρμαρίδα της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ διασκέδαζε σε ελληνικό εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου στη Μαρμαρίδα της Τουρκίας.

Μάλιστα, το σπάσιμο πιάτων είναι «σήμα κατατεθέν» του εστιατορίου, για αυτό και η Τατιάννα Νάβκα σπάει πιάτα ακούγοντας τον Ζορμπά.

Η Τατιάννα Νάβκα ανήρτησε βίντεο, στο οποίο υπό τους ήχους του «Ζορμπά» φαίνεται να διασκεδάζει σπάζοντας πιάτα και σχολιάζοντας ότι αυτό είναι «κάτι που συνηθίζεται στη νυχτερινή ζωή της Ελλάδας».

Με αφορμή την ανάρτηση αυτή προκλήθηκε αναστάτωση για το κατά πόσο η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ βρίσκεται στη χώρα μας, δεδομένου ότι εις βάρος του έχουν επιβληθεί κυρώσεις λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διέψευσε ότι η σύζυγος του εκπροσώπου του Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται στην Ελλάδα, επισημαίνοντας: «Η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα».

Κάτω από την ανάρτηση της Νάβκα υπάρχουν σχόλια από συμπατριώτες της που την κατηγορούν για το γεγονός ότι διασκεδάζει ξέφρενα την ώρα που η χώρα της είναι σε πόλεμο, ενώ άλλοι την κατηγορούν ότι κάνει διακοπές σε χώρα «μη φιλική».

Κατόπιν αυτών, η Νάβκα κατέβασε το βίντεο από τα social media της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ