Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Ειδικό Απεσταλμένο των ΗΠΑ για το Κλίμα, Τζον Κέρι
Ανανεώθηκε:
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 10.00, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Προέδρου των ΗΠΑ για το Κλίμα, Τζον Κέρι.
Συνάντηση με τον Τζον Κέρι, θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στο υπουργείο Εξωτερικών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναμένεται να συζητηθεί η ανάληψη πρωτοβουλιών για την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος και ιδιαίτερα η διοργάνωση από την Ελλάδα της Διεθνούς Διάσκεψης «Our Ocean Conference» το 2024, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Επίσης, αναμένεται να εξετασθούν περαιτέρω προοπτικές διμερούς συνεργασίας.
Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση, σε διάστημα λίγων μηνών, του υπουργού Εξωτερικών με τον ειδικό απεσταλμένο του Αμερικανού προέδρου για το Κλίμα. Είχε προηγηθεί η συνάντησή τους τον προηγούμενο Μάιο στην Ουάσιγκτον.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνάντηση Δένδια με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Αμερικανού Προέδρου για το Κλίμα, Τζον Κέρι
Στην Αθήνα έρχεται στις 28 Αυγούστου ο Τζον Κέρι για συνομιλίες για το Κλίμα
SPONSORED
Νέες εντολές εκκένωσης εξέδωσε ο ισραηλινός στρατός για το Λίβανο
17:34
Αχαΐα: Άνδρας σε έξαλλη κατάσταση κυκλοφορούσε με αλυσοπρίονο
17:27
Κιλκίς: Μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες απο χαλαζόπτωση
17:16
«Απέδειξα ότι η Ιταλία δεν έχει πεθάνει», είπε ο άνδρας που μπλόκαρε τον δράστη της Μόντενα
17:11