ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη: Όσο διερευνώνται οι παρακολουθήσεις θα κορυφώνεται η προπαγάνδα της ΝΔ

ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη: Όσο διερευνώνται οι παρακολουθήσεις θα κορυφώνεται η προπαγάνδα της ΝΔ
«Μέχρι προχθές, μας έλεγαν ότι ο Ανδρουλάκης φταίει που τον παρακολουθούσαν, σε λίγο θα μας πουν ότι εκείνος φταίει και για τη φτώχεια!» τόνισε ο Δημήτρης Μάντζος INTIME

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, με αφορμή δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, για τις θέσεις του κόμματος της αντιπολίτευσης στο ζήτημα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε, μεταξύ άλλων, για την πολύκροτη υπόθεση των παρακολουθήσεων πως «ο κόσμος θα πεινάσει τον χειμώνα κι εμείς ασχολούμαστε με το κινητό του Ανδρουλάκη».

«Η κυβέρνηση, που είναι υπεύθυνη και για τις υποκλοπές και για τη δραματική κατάσταση στην ενέργεια, δημιουργεί ψεύτικα διλήμματα, με μόνο στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Όσο προχωρά η διερεύνηση της υπόθεσης, τόσο θα κορυφώνεται και η εκστρατεία προπαγάνδας από την πλευρά της ΝΔ» απάντησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Μέχρι προχθές, μας έλεγαν ότι ο Ανδρουλάκης φταίει που τον παρακολουθούσαν, σε λίγο θα μας πουν ότι εκείνος φταίει και για τη φτώχεια! Όσα όμως και να λένε και όσα και να γράφουν, δεν λένε την αλήθεια» τόνισε και παρέθεσε μια σειρά ερωτημάτων που παραμένουν αναπάντητα, σύμφωνα με τον κ. Μάντζο:

  • Γιατί παρακολουθήθηκε ένας ευρωβουλευτής μετά από οκτώ χρόνια θητείας;
  • Ποιοι «εθνικοί λόγοι» συνέτρεχαν στην αρχή της εσωκομματικής διαδικασίας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και εξαφανίστηκαν με την εκλογή του Προέδρου;
  • Γιατί και ποιος προσπάθησε -την ίδια ακριβώς περίοδο- να τον παγιδέψει με το πανάκριβο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator?
  • Γιατί και με ποιο στόχο η ηγεσία της ΝΔ ήθελε όμηρο τον ίδιο και την παράταξη;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ