Εξεταστική Επιτροπή για παρακολουθήσεις: Οι βουλευτές που θα μετέχουν από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
Ανανεώθηκε:
Σε Σώμα συγκροτείται η Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις που έλαβε «πράσινο φως» τη Δευτέρα για να ερευνήσει ενδεχόμενες πολιτικές ευθύνες στην υπόθεση παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, αλλά και τις καταγγελίες του ΚΚΕ για συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού.
Οι βουλευτές της ΝΔ που θα μετέχουν στην Εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις είναι οι:
Ιωάννης Κεφαλογιάννης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου, Σταύρος Κελέτσης, Ιάσωνας Φωτήλας, Χάρης Θεοχάρης, Έλενα Ράπτη, Μαρία - Αλεξάνδρα Κεφάλα, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Βασίλης Σπανάκης, Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, Αναστάσιος Χατζηβασιλείου.
Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που θα μετέχουν στην εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις είναι:
Νίκος Βούτσης, Σουλτάνα Ελευθεριάδου, Γιώργος Κατρούγκαλος, Γιάννης Ραγκούσης, Θεοδώρα Τζάκρη, Δημήτρης Τζανακόπουλος, 'Αγγελος Τόλκας και Νίκος Φίλης.
Μετά τον ορισμό από όλα τα κόμματα των βουλευτών που θα μετέχουν στην εξεταστική επιτροπή, θα συγκροτηθεί σε Σώμα, θα εκλέξει προεδρείο και θα καταρτιστεί ο κατάλογος των μαρτύρων.
ΗΠΑ-Ιράν: «Φουντώνουν» τα σενάρια για νέα πλήγματα μετά τις ενδιάμεσες εκλογές - Τι λένε οι αναλυτές
08:31
Σουηδική μελέτη 47 ετών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία το σώμα αρχίζει να χάνει τη δύναμή του
08:30
Βρούτσης για Basketgate: Από Τρίτη θα τοποθετηθώ - Δεν μπορώ να επιβάλω, μπορώ να υποδείξω
08:29
30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ : Δημήτρης Μητσοτάκης των «Ενδελέχεια»: Το ελληνικό ροκ ήταν, είναι και θα είναι λαϊκό τραγούδι
08:15