ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαριάδης για Γεωργιάδη στο Twitter: Τρομερή παιχτούρα ο Άδωνις, όχι ο Μαρσέλο

Ζαχαριάδης για Γεωργιάδη στο Twitter: Τρομερή παιχτούρα ο Άδωνις, όχι ο Μαρσέλο
Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ έκαναν τον γύρο του διαδικτύου Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Τον παραδέχομαι, είναι τρομερή παιχτούρα, παίζει σαν σκυλί σε όλες τις θέσεις, σε όλες τις εποχές. Όχι ο Μαρσέλο, ο Άδωνις. Ο Μαρσέλο είναι ένα καλό αριστερό back».

Αυτό ήταν το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο Twitter, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να του απαντά: «Ευχαριστώ φίλε μου».

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως είπε στο MEGA, ο κ. Γεωργιάδης, «αν και Παναθηναϊκός δεν μπορώ να μην συγχαρώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού γι’ αυτή την επιτυχία. Το να φέρεις τον Μαρσέλο είναι μεγάλο πράγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας τεράστιος παίκτης».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων πρόσθεσε ότι «για να αποφασίσει ο Μαρσέλο να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, το καλό όνομα της Ελλάδας έχει παίξει ρόλο. Ανεβάζει ο Μητσοτάκης την Ελλάδα, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπλήρωσε ότι «αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο. Βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά, αυτή είναι η πραγματικότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ