ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παράσταση διαμαρτυρίας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Πρόεδρο της Βουλής: «Ομερτά και βαθύ σκοτάδι»

Παράσταση διαμαρτυρίας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Πρόεδρο της Βουλής: «Ομερτά και βαθύ σκοτάδι»
INTIME

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, καταγγέλλοντας «απόλυτη θεσμική εκτροπή» εκ μέρους της πλειοψηφίας στην Eξεταστική Eπιτροπή για τις παρακολουθήσεις, προέβη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Με επικεφαλής τη γραμματέα της ΚΟ του κόμματος και μέλος της εξεταστικής Ευαγγελία Λιακούλη, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατήγγειλαν δεύτερο σκάνδαλο, εντός της Βουλής, αυτό της συγκάλυψης, όπως είπαν.

Σε δηλώσεις της η κ. Λιακούλη αφού ανέφερε πως «σε αυτό το σκάνδαλο ζήτησαν μάλιστα να συμπράξουν και να το νομιμοποιήσουν οι βουλευτές όλων των κομμάτων», σημείωσε πως «συνένοχοι εμείς δεν θα γίνουμε».

«Η Νέα Δημοκρατία έφτασε στο σημείο να μην αποδεχθεί κανέναν ουσιαστικό μάρτυρα, ούτε καν τον ανιψιό του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, που αποπέμφθηκε από τον ίδιο ως πολιτικά υπεύθυνος της ΕΥΠ, ούτε καν τον παρακολουθούμενο δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη, ούτε τους προτεινόμενους από το ΚΚΕ μάρτυρες για τις τηλεφωνικές υποκλοπές στο τηλεφωνικό του κέντρο, πρόσωπα των οποίων οι μαρτυρίες είναι απαραίτητες για την εύρεση της αλήθειας. Ομερτά και βαθύ σκοτάδι, αντί για το άπλετο φως που υποσχέθηκε ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή», ανέφερε στη δήλωση της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ