ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2022: Η τυχαία συνάντηση του Μητσοτάκη με το Λευτέρη Πανταζή και η αντίδραση του πρωθυπουργού

ΔΕΘ 2022: Η τυχαία συνάντηση του Μητσοτάκη με το Λευτέρη Πανταζή και η αντίδραση του πρωθυπουργού
Οι δυο άνδρες χαιρετήθηκαν εγκάρδια και αντάλλαξαν μερικά λόγια Intime/ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Την καθιερωμένη βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το βράδυ της Παρασκευής, παραμονή των εγκαινίων της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα σε γνωστό καφέ της πλατείας Αριστοτέλους συνάντησε τον γνωστό τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, που καθόταν εκεί με παρέα.

Οι δυο άνδρες χαιρετήθηκαν εγκάρδια και αντάλλαξαν μερικά λόγια, με τον γνωστό τραγουδιστή να ενημερώνει τον πρωθυπουργό και για την συναυλία που θα κάνει.

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 86η ΔΕΘ

Στραμμένα στην 86η ΔΕΘ είναι όλα τα βλέμματα καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει τα μέτρα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, με τις εξελίξεις που δρομολογούνται, ιδιαίτερα σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο να χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα σημαντικές.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας έδωσε το «παρών» στην καθιερωμένη φιλική συνάντηση με τους δημοσιογράφους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και έκανε περίπατο στην Αριστοτέλους.

Το πρωί του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 10:30 ο πρωθυπουργός έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ.

Παράλληλα, στις 11:00 θα ακολουθήσει περιήγηση στα περίπτερα της Έκθεσης.

Εν συνεχεία, στις 20:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει ομιλία στα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ, στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο.

Από το βήμα της ΔΕΘ, ο ίδιος θα παρουσιάσει αναλυτικά το λεγόμενο «πακέτο της ΔΕΘ», δηλαδή την οικονομική πολιτική της κυβέρνησής του για το επόμενο διάστημα. Αναμένεται, ειδικότερα να παρουσιάσει ένα πλούσιο «καλάθι» με μέτρα στήριξης για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και του πληθωρισμού που πλήττουν τους πολίτες, αλλά και σειρά πρωτοβουλιών για τη στήριξη των νέων σε θέματα στέγασης, καθώς και των συνταξιούχων

Την Κυριακή (11/09) στις 13:00 ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο κ. Μητσοτάκης θα δεχθεί τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για όλα τα μείζονα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας, ενώ, κατά πληροφορίες, δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει και τη θέση του για το ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού νόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ