Κικίλιας: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα και στις πτήσεις Αυγούστου
Ανανεώθηκε:
Πανευρωπαϊκή πρωτιά κατέγραψε στις πτήσεις Αυγούστου η Ελλάδα, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, τα ελληνικά αεροδρόμια είχαν την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη, με αύξηση 5% σε σχέση με τον Αύγουστο του 2019.
Ακολουθεί το Λουξεμβούργο με αύξηση 2%, ενώ όλες σε όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες οι πτήσεις είναι μειωμένες από -2% έως -42% συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2019.
«Η Ελλάδα 1η και τον Αύγουστο σε όλη την Ευρώπη με 5% περισσότερες εμπορικές πτήσεις σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019. Μαζί με το Λουξεμβούργο, οι μόνες χώρες με θετικό πρόσημο» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κικίλιας: Στο Βερολίνο για την επέκταση της τουριστικής περιόδου
Συζητήσεις για νέα πτήση Ντουμπάϊ - Θεσσαλονίκη - Νέα Υόρκη από την Emirates
Οι φωτογραφίες που είχε στο κινητό του ο Πολωνός που κατηγορείται για κατασκοπεία στη Σούδα (vid)
21:08
«Οι πολίτες θα κρίνουν τους δημάρχους για τις επιδόσεις τους» - Μητσοτάκης για deiktesota.gov.gr
20:57
Ισραηλινός στρατός: «Θα βρούμε και θα εξουδετερώσουμε τον Μοτζτάμπα Χαμενεϊ»
20:46
Βλήμα έπεσε κοντά στην πυρηνική εγκατάσταση του Μπουσέρ στο Ιράν
20:38