Πηγές ΚΟ ΝΔ για το θερμό επεισόδιο Κυρανάκη - Τζανακόπουλου στην εξεταστική επιτροπή
Διαψεύδουν πηγές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ότι ο Κώστας Κυρανάκης προκάλεσε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τις παρακολουθήσεις.
«Καμία πρόκληση από Κυρανάκη σε Τζανακόπουλο», αναφέρουν και προσθέτουν ότι ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε να καταγραφούν στα πρακτικά οι απειλές του.
Ειδικότερα, στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν να σημειώθηκε καβγάς μεταξύ των βουλευτών Κυρανάκη - Τζανακόπουλου προχωρούν πηγές της εξεταστικής.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Πρόεδρος της Εξεταστικής, Γιάννης Κεφαλογιάννης, «ουδέποτε ζήτησε να αποχωρήσει ο κ. Κυρανάκης ή άλλο μέλος της επιτροπής»..
Κατά τις ίδιες αρμόδιες πηγές αυτό που συνέβη είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασης Τζανακόπουλου στον κ. Δεμίρη, αρκετοί βουλευτές της ΝΔ τόνισαν ότι δεν νοείται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν συνεχώς αυθαίρετες κρίσεις απόψεων και ότι «εδώ είμαστε για να εξετάσουμε γεγονότα και πραγματικά στοιχεία».
Αυτό συνέβη διότι ο κ. Τζανακόπουλος φέρεται να απέδωσε στον κ. Δεμίρη την άποψη ότι «ο Διοικητής της ΕΥΠ είναι πάνω από το Σύνταγμα» κάτι που ουδέποτε δήλωσε ή υπονόησε ο κ. Δεμίρης.
Στη συνέχεια και όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απείλησε εκτός μικροφώνου τον κ. Κυρανάκη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε να καταγραφούν αυτές οι απειλές στα πρακτικά καθώς παραβιάζουν την κοινοβουλευτική δεοντολογία ενώ η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά με όλα τα μέλη της μετά από μια πεντάλεπτη διακοπή.
Νέο πλαίσιο για τις μικρές τράπεζες από την ΕΚΤ - Λιγότερη γραφειοκρατία, μικρότερο εποπτικό κόστος
11:03
Απάτη άνω του 1,5 εκατ. ευρώ σε βάρος του ΕΦΚΑ - Οκτώ συλλήψεις στην Αττική
11:02
Ο «ιός» των πρόωρων εκλογών στην Ισπανία «ακουμπά» την Αθήνα – Κόντρα με επίκεντρο τον Σάντσεθ
10:57
ΗΠΑ: Ισόβια σε 40χρονο για τη δολοφονία της γυναίκας του - «Σκότωσες τη μοναδική μητέρα που είχα»
10:53