ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πηγές ΝΔ: Ράπισμα Ράμμου σε όσους επιδίωξαν να εργαλειοποιήσουν την υπόθεση επισυνδέσεων

Πηγές ΝΔ: Ράπισμα Ράμμου σε όσους επιδίωξαν να εργαλειοποιήσουν την υπόθεση επισυνδέσεων
Ο κ. Ράμμος υποστήριξε ότι η ΑΔΑΕ έχει κάνει ελέγχους σε όλα τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία έχουν υποβάλλει αιτήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με πηγές της ΝΔ INTIME

Για ράπισμα του επικεφαλής της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου σε όσους επιδίωξαν να εργαλειοποιήσουν την υπόθεση των επισυνδέσεων, κάνουν λόγο πηγές της ΝΔ.

Όπως επισημαίνουν με ξεκάθαρο τρόπο απαντώντας στον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τζανανόπουλο ο κ. Ράμμος υποστήριξε ότι η ΑΔΑΕ έχει κάνει ελέγχους σε όλα τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία έχουν υποβάλλει αιτήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Και συμπλήρωσε: «Ως πολιτικά εννοώ βουλευτές, πρώην βουλευτές, πρώην υπουργούς, στελέχη κομμάτων. Έχουμε κάνει ελέγχους και στα 6 κόμματα που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο και δεν έχουμε βρει τίποτα για κανένα από τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν υποβάλλει αίτηση για τυχόν επισυνδέσεις της ΕΥΠ».

Ξεκαθάρισε ότι ήταν νόμιμη η διαδικασία επισύνδεσης Ανδρουλάκη και υπήρχαν όλα τα στοιχεία που ζητά ο νόμος.

Ενώ συμπλήρωσε ότι «η κυρία Βλάχου ως Εισαγγελέας λέει αλήθεια για τη διάταξη», ενώ ανατρέποντας διαρροές χθεσινές και fake news του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι «δεν ήξερε η ΕΥΠ ότι θα κάνουμε έλεγχο, για να το συνδέσω με την καταστροφή του φακέλου»

Επιβεβαιώνοντας την τοποθέτηση της κυβέρνησης περί μη διαχωρισμού περί πολιτικών και μη πολιτικών προσώπων υπογράμμισε ότι κατά τον έλεγχο μας στην ΕΥΠ ως ΑΔΑΕ «δεν μας ενδιέφερε η πολιτική ιδιότητα Ανδρουλάκη αλλά το ότι ήταν Έλληνας πολίτης» και ότι ο νόμος δεν θέτει διακρίσεις για τις επισυνδέσεις σε πολιτικά πρόσωπα.

Τέλος, ο κ. Ράμμος υποστήριξε ότι το σύστημα λειτουργίας των υπηρεσιών χρήζει βελτίωσης αλλά επ' ουδενί δεν προκύπτει κάποια διακριτική μεταχείριση στις υποθέσεις Ανδρουλάκη - Κουκάκη σε σχέση με άλλες υποθέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ