Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Μπογδάνος – Αντιπρόεδρος η Αφροδίτη Λατινοπούλου
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε τη δημιουργία του κόμματός του με την ονομασία «Πατρίδα», ενώ αντιπρόεδρος είναι το πρώην στέλεχος της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου.
Η συμπόρευση Λατινοπούλου - Μπογδάνου ήταν η αφορμή για τη διάλυση άλλου συνεργατικού σχήματος που είχε ανακοινωθεί προ μηνών.
Το κόμμα λέγεται «Πατρίδα» και στην ιστοσελίδα του περιγράφονται οι αρχές, οι βασικές θέσεις και μεγάλο μέρος του προγράμματός του.
«Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. είναι το αληθινά δεξιό συντηρητικό αστικό κόμμα και αποτελεί το όχημα που θα μας οδηγήσει σε μέρες που ο Έλληνας και η Ελληνίδα θα είναι η πρώτη προτεραιότητα και θα ζουν με αξιοπρέπεια και ευμάρεια σε μια ισχυρή Ελλάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και η στελέχωση του κόμματος, πέραν του των Μπογδάνου - Λατινοπούλου.
Η ανακοίνωση Λατινοπούλου στα κοινωνικά δίκτυα:
Αυξημένες και νωρίτερα οι συντάξεις Ιανουαρίου - Από την Παρασκευή 19/12 οι καταβολές
03:00
Δώρο Χριστουγέννων: Πώς υπολογίζεται από τους δικαιούχους και πότε καταβάλλεται
02:00
Αναλυτικός οδηγός για τα τέλη κυκλοφορίας - Διευκρινίσεις και παραδείγματα
01:00
Εφορία - ΕΦΚΑ : Τέλος οι διώξεις για χρέη - Η νέα διάταξη για την πτώχευση
00:30