ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταμάτης: Την άνοιξη του 2017 θα γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης

Σταμάτης: Την άνοιξη του 2017 θα γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σήκωσε το γάντι που πέταξε χθες βράδυ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για τον Αντώνη Σαμαρά ο επί χρόνια στενός του συνεργάτης Δημήτρης Σταμάτης και από το βήμα της Βουλής απάντησε σε όσα περί υπονόμευσης του καταλόγισε ο υπουργός Οικονομικών.

"Κοιμάστε και ξυπνάτε με τον Αντώνη Σαμαρά γιατί έβαλε ψηλά τον πήχη και χοροπηδάτε αλλά δεν μπορείτε να τον φθάσετε και το θέαμα είναι κωμικό", σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: "Κάνατε μια αναφορά στον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας μην τον ακούς γιατί δεν θα γίνεις πρωθυπουργός, αυτό είναι συμβουλή ή απειλή;". Παρά το γεγονός ωστόσο, οτι η ΝΔ ζητά εκλογές εδώ και τώρα, ο Δημήτρης Σταμάτης προέβλεψε οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός την άνοιξη του 2017.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το βράδυ του Σαββάτου θέλησε να σπείρει ζιζάνια μεταξύ Σαμαρά- Μητσοτάκη, λέγοντας ότι "πριν από 23 χρόνια ένας μελλοντικός πρωθυπουργός (σ.σ. Αντώνης Σαμαράς) έριξε έναν πρώην πρωθυπουργό (σ.σ. Κώστα Μητσοτάκη) και τόσα χρόνια μετά, ο ίδιος θέλει να ρίξει έναν άλλο Μητσοτάκη πριν γίνει πρωθυπουργός".

Τα λεγόμενα Σταμάτη σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, λέγοντας ότι η γραμμή του success story και της αριστερής παρένθεσης ξεχείλωσε και πάει για τον Απρίλιο του 2017. "Να ξυπνήσει η ΝΔ για η παρένθεση
που ονειρεύεται, γίνεται παρένθεση 8ετίας", είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ