ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελετή Αγιασμού στην Ολομέλεια της Βουλής

Τελετή Αγιασμού στην Ολομέλεια της Βουλής
Χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / EUIROKINISSI

Χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που αναχώρησε εκτάκτως για το Λονδίνο, τελέστηκε στην Ολομέλεια της Βουλήςο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής συνόδου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απευθυνόμενος στα μέλη του Κοινοβουλίου επεσήμανε την ανάγκη ενότητας και συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. «Να αφήσουμε τα μικρά που μας χωρίζουν και δούμε τα μεγάλα που μας ενώνουν», ευχήθηκε.

«Αυτή τη συμβολική ημέρα, ο αγιασμός συμβολίζει την ενότητά μας και τη συνεργασία μας, και την παράκληση ο Θεός να σας ευλογεί και να σας αγιάζει και να σας φωτίζει», είπε ο κ.κ. Ιερώνυμος και πρόσθεσε πως η εκκλησία έχει αντίληψη των προβλημάτων που υπάρχουν και τις υπερβολικές, δυσκολίες, όπως είπε. «Αυτός ο καινούργιος χρόνος, να είναι ένας χρόνος, για όλους μας, αλλά ιδιαίτερα για εσάς, χρόνος υγείας, εργασίας δυνατής, και κυρίως, να αφήσουμε τα μικρά που μας χωρίζουν και να δούμε τα μεγάλα που μας ενώνουν», κατέληξε.

Παρόντες στην τελετή του αγιασμού ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, υπουργοί και βουλευτές όλων των κομμάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ