ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Κουρουμπλή: Είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του και βρήκε ξανά τη θέση του στον ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ για Κουρουμπλή: Είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του και βρήκε ξανά τη θέση του στον ΣΥΡΙΖΑ
«Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο» αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ EUROKNISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Φωτογραία αρχείου)

Την επιστροφή του μέχρι πρότινος ανεξάρτητου Παναγιώτη Κουρουμπλή, στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας η οποία και συνεχίζει:

«Απολύτως αναμενόμενο. Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, πέραν της υπενθύμισης του καταστροφικού παρελθόντος, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κουρουμπλής είχε διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα μετά τις δηλώσεις του κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού για τη μελέτη Λύτρα-Τσιόδρα και τη θνητότητα των διασωληνωμένων εντός και εκτός ΜΕΘ, κάνοντας λόγο για ανθρώπους που δολοφονήθηκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ