Κεραμέως για Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών: Ανεκτίμητη η προσφορά τους
Ανανεώθηκε:
Στην ανεκτίμητη προσφορά των εκπαιδευτικών αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών.
Το υπουργείο φέτος απευθύνθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες, για να εκφράσουν μέσα από καλλιτεχνικές δημιουργίες τα συναισθήματά τους για τους δασκάλους και τους καθηγητές τους.
Το αποτέλεσμα ήταν μηνύματα αγάπης και αναγνώρισης του έργου τους. «Λόγια καρδιάς, που εκφράζουν τη βαθιά ευγνωμοσύνη των παιδιών για το πολύτιμο δώρο που τους προσφέρετε: τη γνωριμία τους με τη γνώση. Να συνειδητοποιούν το απεριόριστο των δυνατοτήτων τους και να θετούς υψηλούς στόχους», είπε η κυρία Κεραμέως.
«Σας ευχαριστούμε. Η προσφορά σας είναι ανεκτίμητη», καταλήγει η υπουργός.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κεραμέως: Έχουμε προχωρήσει σε 25.000 μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κεραμέως: Μειοψηφίες αντιδρούν στην πανεπιστημιακή αστυνομία - Μέριμνα για τη θέρμανση στα σχολεία
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές λίγο πριν τις εξετάσεις
07:53
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Φωτογραφία με τον δράστη ακινητοποιημένο από τις Αρχές - Ήταν οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο και μαχαίρια - Ποιο το προφίλ του
07:41
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Δεν ανήκε στον 17χρονο η μηχανή που συγκρούστηκε με το ασθενοφόρο - Ο ανήλικος οδηγούσε χωρίς κράνος (vid)
07:37
ΚΟΣΜΟΣ
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Οι «αριθμοί», το χρονολόγιο και οι πέντε μύθοι που «στοιχειώνουν» την αλήθεια
07:29
ΚΟΣΜΟΣ