ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας για βιασμό 12χρονης στον Κολωνό: «Έχω αρρωστήσει, δεν το αντέχει το στομάχι κανενός»

Κικίλιας για βιασμό 12χρονης στον Κολωνό: «Έχω αρρωστήσει, δεν το αντέχει το στομάχι κανενός»
Ο Βασίλης Κικίλιας εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό Eurokinissi

Παρέμβαση για την υπόθεση κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό έκανε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, μέσω τηλεοπτικής εκπομπής το πρωί της Τρίτης, 11 Οκτωβρίου.

Καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο υπουργός παρά τα θέματα επικαιρότητας που κλήθηκε να απαντήσει, άνοιξε μία παρένθεση για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο Βασίλης Κικίλιας εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θεωρεί αδιανόητο που δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα ονόματα των βιαστών του 12χρονου κοριτσιού και ότι κρίνονται η Δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου.

«Ως γονιός και πατέρας έχω αρρωστήσει με αυτά που έχουν συμβεί σε αυτό το κοριτσάκι, δεν το χωράει το μυαλό μου. Η δικαιοσύνη και η πολιτεία κρίνονται από το πως θα χειριστούν την υπόθεση αυτή και είναι απαίτηση να βγουν στη δημοσιότητα όλα τα όνομα αυτών που κακοποίησαν αυτή την ευαίσθητη ψυχή», ανέφερε συγκεκριμένα ο υπουργός Τουρισμού.

Ανοίγει ο κύκλος των υπόπτων για τον βιασμό της 12χρονης

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη και για την οποία έχουν συλληφθεί δύο άνδρες 53 και 42 ετών.

Ωστόσο, πέρα από τις δύο συλλήψεις η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει την εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, περισσότεροι από 200 υποψήφιοι βιαστές φέρεται να είχαν ενδιαφερθεί για τη 12χρονη που εξέδιδε ο 53χρονος στα Σεπόλια, ενώ 10 εξ αυτών φαίνεται πως το είχαν κάνει και πράξη.

Εάν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση εντοποπίσουν στοιχεία που αποδεικνύουν τη συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, τότε αναμένεται κι άλλοι κατηγορούμενοι να διαβούν το κατώφλι των ανακριτικών αρχών.

Προς το παρόν, η Αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό τα δεδομένα που έχει συλλέξει για το «πελατολόγιο» του 52χρονου μέσα από τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε και αποτελούν το «κλειδί» για τις εξέλιξεις στην υπόθεση.

Παράλληλα οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο 53χρονος να είναι μέλος ευρύτερου κύκλου παιδόφιλων και ελέγχουν τον πυρήνα των προσωπικών γνωριμιών και κινήσεων.

Στοιχεία επίσης αναζητούνται και μέσα από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών του κατηγορουμένου απο την οποία πιθανόν να προκύψουν μαρτυρίες άλλων θυμάτων βιασμού.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν την Δευτέρα στον ανακριτή, ωστόσο πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη στις 11:00πμ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ