ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Στην τελετή απονομής του βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» ο πρωθυπουργός

Θεσσαλονίκη: Στην τελετή απονομής του βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» ο πρωθυπουργός
Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού, το βραβείο απονεμήθηκε στον παγκοσμίου φήμης πιανίστα και μαέστρο Daniel Barenboim ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στην τελετή απονομής του βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ», που πραγματοποιήθηκε στο μνημείο της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη, παραβρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο πωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού, το βραβείο απονεμήθηκε στον παγκοσμίου φήμης πιανίστα και μαέστρο Daniel Barenboim.

Το παρέλαβε εκ μέρους του ο γιος του Michael Barenboim, καθώς ο βραβευθείς δεν μπορούσε να παραβρεθεί για λόγους υγείας.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε στη συνέχεια την έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενείται στην έδρα της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τα 48 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ, όπου ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Ζήση Ιωακείμοβιτς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είδε από κοντά το σπάνιο υλικό και τα ντοκουμέντα από την ιστορία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη που προβάλλονται στην έκθεση.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν επίσης η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας - Θράκης και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρης Κούβελας, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο Διευθυντής του Γραφείου Προέδρου της ΝΔ και Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ