Χάρης Μαμουλάκης: Από αβλεψία συνεργάτη το απαράδεκτο hashtag για τη ΝΔ
Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία στην οποία καταγγέλλει πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης, αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Tik Tok το χυδαίο hashtag #νδ_παιδεραστες.
Καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να τον διαγράψει τονίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση, θα «αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πισω από την εκστρατεία λασπης βρίσκεται το κόμμα του και οτι η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η πολιτική κατάντια είναι, δυστυχώς, συνώνυμα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαμουλάκης αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Τικ Τοκ το χυδαίο χάσταγκ #νδ_παιδεραστες! Η αθλιότητα και η χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε νέα ρεκόρ! Αν ο κ. Τσίπρας δεν διαγράψει τον βουλευτή του θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πισω από την εκστρατεία λασπης βρίσκεται το κόμμα του και οτι η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η πολιτική κατάντια είναι, δυστυχώς, συνώνυμα του ΣΥΡΙΖΑ!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεοδωρικάκος κατά ΣΥΡΙΖΑ για 12χρονη: Αναζητά κομματικά οφέλη σε μια ανθρώπινη τραγωδία
Σπίρτζης: Κάθε καθυστέρηση στην υπόθεση του Κολωνού ισοδυναμεί με συγκάλυψη
SPONSORED
Ηράκλειο: Κλειστό γυμνάσιο λόγω ψύλλων - Αυτοψία και απεντόμωση από τις αρχές
14:23
Μαρινάκης στο Συνέδριο: Η ΝΔ μας έχει μάθει να βάζουμε το «εμείς» πάνω από το «εγώ»
14:18
Άγ. Ανάργυροι: Φωτογραφίες από το σπίτι «τρώγλη» που ζούσε η πενταμελής οικογένεια
14:13
Πιερρακάκης στο Συνέδριο ΝΔ: «Σε έναν κόσμο αστάθειας η χώρα μας είναι νησίδα σταθερότητας»
14:02