ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάρης Μαμουλάκης: Από αβλεψία συνεργάτη το απαράδεκτο hashtag για τη ΝΔ

Χάρης Μαμουλάκης: Από αβλεψία συνεργάτη το απαράδεκτο hashtag για τη ΝΔ
«Το ότι ο 53χρονος ήταν προβεβλημένο μέλος της ΝΔ δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την χρήση ενός απαράδεκτου hashtag» EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία στην οποία καταγγέλλει πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης, αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Tik Tok το χυδαίο hashtag #νδ_παιδεραστες.

Καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να τον διαγράψει τονίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση, θα «αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πισω από την εκστρατεία λασπης βρίσκεται το κόμμα του και οτι η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η πολιτική κατάντια είναι, δυστυχώς, συνώνυμα του ΣΥΡΙΖΑ».

mamoulakis-tiktok.jpg
Η ανάρτηση του κ. Μαμουλάκη που εξόργισε τη ΝΔ

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαμουλάκης αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Τικ Τοκ το χυδαίο χάσταγκ #νδ_παιδεραστες! Η αθλιότητα και η χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε νέα ρεκόρ! Αν ο κ. Τσίπρας δεν διαγράψει τον βουλευτή του θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πισω από την εκστρατεία λασπης βρίσκεται το κόμμα του και οτι η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η πολιτική κατάντια είναι, δυστυχώς, συνώνυμα του ΣΥΡΙΖΑ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ