ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάρης Μαμουλάκης: Από αβλεψία συνεργάτη το απαράδεκτο hashtag για τη ΝΔ

Χάρης Μαμουλάκης: Από αβλεψία συνεργάτη το απαράδεκτο hashtag για τη ΝΔ
«Το ότι ο 53χρονος ήταν προβεβλημένο μέλος της ΝΔ δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την χρήση ενός απαράδεκτου hashtag» Χάρης Μαμουλάκης

Σε λάθος που οφείλεται σε αβλεψία συνεργάτη του αποδίδει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης, το απαράδεκτο hashtag #νδ_παιδεραστες σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Tik Tok, που προκάλεσε οργή στη Νέα Δημοκρατία.

«Το ότι ο 53χρονος ήταν προβεβλημένο μέλος της ΝΔ δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την χρήση ενός απαράδεκτου hashtag», αναφέρει ο βουλευτής.

Εκφράζει πάντως τον προβληματισμό του γιατί όπως αναφέρει η κυβέρνηση ότι εκμεταλλεύεται την υπόθεση ως εργαλείο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την ουσία της φρικιαστικής υπόθεσης της 12χρονης στον Κολωνό.

«Αν υπολογίζει ότι θα σταματήσουμε να ζητάμε την δημοσιοποίηση όλων των ονομάτων της λίστας της ντροπής και δη όσων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, πλανάται», τονίζει ο κ. Μαμουλάκης.

Υπενθυμίζεται ότι με μια οργισμένη ανακοίνωσή της η ΝΔ ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει τον βουλευτή του για το χυδαίο hashtag και πως αν δεν το πράξει τότε θα αποδειχθεί ότι βρίσκεται ο ίδιος πίσω από την «εκστρατεία λάσπης».

mamoulakis-tiktok.jpg
Η ανάρτηση του κ. Μαμουλάκη που εξόργισε τη ΝΔ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ