Βαγενά προς Χαρακόπουλο: «Πώς αισθάνεσαι που είσαι σε κόμμα βιαστών;»
«Απασφάλισε» την Πέμπτη η Άννα Βαγενά αποκαλώντας τη ΝΔ, παρουσία πολλών βουλευτών, «κόμμα βιαστών».
Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Νίκου Παππά η Άννα Βαγενά απευθυνόμενη στον βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο, είπε: «Πώς αισθάνεσαι, Μάξιμε, που είσαι σε κόμμα βιαστών;».

Έντονα αντέδρασε ο βουλευτής της ΝΔ. «Τι είναι αυτά που λες; Ντροπή», της είπε και στρεφόμενος στη γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, που καθόταν σε διπλανό έδρανο, της ζήτησε να ανακαλέσει στην τάξη τη βουλευτή.
Ο βουλευτής της ΝΔ σε επικοινωνία με το CNN Greece επιβεβαίωσε το περιστατικό και όπως είπε ύστερα από παρέμβαση της κυρίας Γεροβασίλη, η κυρία Βαγενά του τηλεφώνησε και του ζήτησε συγγνώμη την οποία ο ίδιος έκανε δεκτή.
Άλλαξε μέρος του εθνικού ύμνου της Ιταλίας - Ποια λέξη αφαιρέθηκε και γιατί
17:09
Στο gov.gr οι αιτήσεις ληξιαρχικών πράξεων για γεγονότα στο εξωτερικό δηλωμένα στο Ειδικό Ληξιαρχείο
17:00
Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους: Χαμηλές ταχύτητες στις εξόδους και στο κέντρο της Αθήνας
16:51
Έκκληση Κίνας σε ΗΠΑ για πυρηνικό αφοπλισμό – Η έκθεση του Πενταγώνου για το Πεκίνο
16:43