Ο Δένδιας ενημερώνει τους Ευρωπαίους για το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο
Ανανεώθηκε:
Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συμμετάσχει σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος ταξιδεύει για το Λουξεμβούργο.
Ο Ν. Δένδιας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα ενημερώσει τους ομολόγους του για την πρόσφατη υπογραφή του παράνομου, άκυρου και ανυπόστατου «μνημονίου συνεργασίας» μεταξύ της κυβέρνησης εθνικής ενότητας της Λιβύης και της Τουρκίας.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η ρωσική επίθεση στην Ουκρανία και οι σχέσεις μεταξύ της ΕΕ και της Κίνας.
Υπό το λήμμα «Τρέχουσες Υποθέσεις», οι υπουργοί Εξωτερικών θα ανταλλάξουν απόψεις για τρέχουσες διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στην Αιθιοπία, στο Ιράν και τον Λίβανο, καθώς και θέματα σχετικά με την 27η Διάσκεψη της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα (COP27) που θα λάβει χώρα στην Αίγυπτο τον Νοέμβριο.
Χειροπέδες σε 70χρονο για ναρκωτικά στην Θεσσαλονίκη: Είχε και 2,5 κιλά σε μπισκότα κάνναβης
13:40
ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: LIVE - Ψηφιακή Κάρτα Καυσίμων και επιδότηση στο diesel - Τι φέρνει το πακέτο των 300 εκατ. ευρώ
13:34
Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου
13:26
Μάχη για τις 2.000 μονάδες στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Μαζικές ρευστοποιήσεις στις αγορές
13:21