Φωτεινή Μπακαδήμα: Ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΜέΡΑ25 - Η απάντηση του κόμματος
Άλλος ένας βουλευτής του ΜέΡΑ25 φεύγει από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Η Φωτεινή Μπακαδήμα, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής την επιστολή ανεξαρτητοποίησης της.
Μετά και τη νέα αποχώρηση, καθώς έχουν προηγηθεί οι ανεξαρτητοποιήσεις της Αγγελικής Αδαμοπούλου και της Κωνσταντίνας Αδάμου το ΜέΡα25 αριθμεί πλέον 6 βουλευτές.
«Δεν θα κάνουμε πίσω. Την ώρα που το ΜέΡΑ 25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχης. Όλες και όλοι κρίνονται», σχολιάζει το ΜέΡΑ 25 για τη Φωτεινή Μπακαδήμα που υπήρξε μια εκ των στενότερων συνεργατών του Γιανη Βαρουφάκη κατά τη θητεία του στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο Οικονομικών.
Η Φωτεινή Μπακαδήμα ήταν μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλλεγγύης του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές του 2019. Στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης της αναφέρει ότι θα συνεχίσει να δίνει την μάχη δίπλα στους πολίτες του Πειραιά.
Διασώθηκαν 40 μετανάστες νότια της Ιεράπετρας - Μεταφέρθηκαν στο λιμάνι
10:24
Τουρνουά Τορόντο: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Μαρία Σάκκαρη - Προκρίνεται στους «32»
10:15
Πυρκαγιές: Άμεσα οι μελέτες, μέχρι Δεκέμβρη τα αντιπλημμυρικά έργα - Σήμερα η εξειδίκευση των μέτρων
10:05
Νέα φωτιά σε χωματερή στην Κεφαλονιά - Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο
10:00