ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρίνης: Βαθιά ανήθικο και απαράδεκτο το αποτύπωμα της υπόθεσης Πάτση

Κατρίνης: Βαθιά ανήθικο και απαράδεκτο το αποτύπωμα της υπόθεσης Πάτση
«Ήταν μια πρακτική που ήταν εν γνώσει της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού», ανέφερε σε παρέμβασή του στη Βουλή INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα χαρακτήρισε την υπόθεση του Ανδρέα Πάτση ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης και επεσήμανε ότι η πρακτική του διαγραφέντα βουλευτή είναι πολιτικά απαράδεκτη και βαθιά ανήθικη που εκθέτει πλήρως την κυβέρνηση.

«Ήταν μια πρακτική που ήταν εν γνώσει της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού», ανέφερε σε παρέμβασή του στη Βουλή και κατηγόρησε την κυβέρνηση με αφορμή την ανάθεση ύψους 1 εκατ. ευρώ από τα ΕΛΤΑ προς τον κ. Πάτση για να προσφέρει τις νομικές του υπηρεσίες και συμβουλές, ότι μεταχειρίζεται το κράτος ως λάφυρο.

«Οι πολίτες βλέπουν κυβερνητικά στελέχη να χρησιμοποιούν ένα υπαρκτό κοινωνικό πρόβλημα, όπως είναι το πρόβλημα των κόκκινων δανείων, για να γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι. Αν η κυβερνητική πλειοψηφία πιστεύει ότι μπορεί να συγκαλύψει την υπόθεση, κάνει μεγάλο λάθος. Γιατί αυτή η συγκυριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν θα υπάρχει για πάντα προκειμένου να προστατεύει ανθρώπους σαν τον κ.Πάτση και ενδεχομένως και άλλους ημετέρους που έχουν κάνει τα ίδια και ίσως και χειρότερα. Η κοινωνία δεν ανέχεται τέτοιες πρακτικές, τέτοιες συμπεριφορές», είπε ο Μιχάλης Κατρίνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ