Economist: Απροθυμία κυβέρνησης για συνάντηση με PEGA για παρακολουθήσεις
Στην εκτίμηση πως η απροθυμία της κυβέρνησης για συνάντηση με την PEGA σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων εγείρει υποψίες προβαίνει ο Economist.
Το βρετανικό περιοδικό, μάλιστα, επισημαίνει πως αν βρεθούν στοιχεία για εμπλοκή της τινάζονται στον αέρα οι πιθανότητες νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της ερχόμενης άνοιξης.
Ειδικότερα, αναφέρεται στο δημοσίευμα πως ευρωβουλευτές βρίσκονται σήμερα Τετάρτη στην Ελλάδα προκειμένου να ερευνήσουν κατά πόσο το κυβερνών κόμμα χρησιμοποίησε παρανόμως λογισμικό παρακολούθησης σε βάρος πολιτικών και δημοσιογράφου.
Επισημαίνεται πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αρνηθεί πως αγόρασε το λογισμικό Predator.
Ο Economist κάνει λόγο και για απότομο τερματισμό των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής όταν οι κυβερνητικοί βουλευτές αρνήθηκαν να καλέσουν ουσιώδεις μάρτυρες που ζήτησε η αντιπολίτευση.
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Το Ιράν απαιτεί αποζημίωση για να ανοίξει το Ορμούζ - Νέα απειλή Τραμπ για ενεργειακές εγκαταστάσεις
19:30
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζήτησα μεσολάβηση από την Παπακώστα»: Τι λέει ο κτηνοτρόφος για την παράνομη επιδότηση
19:23