ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στυλιανίδης: Στις 18 Νοεμβρίου η λειτουργία της Ακαδημίας Πολιτικής Προστασίας

Στυλιανίδης: Στις 18 Νοεμβρίου η λειτουργία της Ακαδημίας Πολιτικής Προστασίας
Σύμφωνα με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη η Ακαδημία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 18 Νοεμβρίου με πρώτους εκπαιδευόμενους μέλη εθελοντικών οργανώσεων από την Αττική EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο θα κάνει η Ακαδημία Πολιτικής Προστασίας, με πρώτους εκπαιδευόμενους μέλη εθελοντικών οργανώσεων από την Αττική.

Σύμφωνα με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη η Ακαδημία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 18 Νοεμβρίου με πρώτους εκπαιδευόμενους μέλη εθελοντικών οργανώσεων από την Αττική.

Ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι στη συγκεκριμένη Σχολή, οι εθελοντές μας θα πιστοποιούνται με βάση συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και δεξιότητες.

Σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της πυρκαγιάς στο Παπίκιο Όρος στη Ροδόπη που έθιξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας είπε ότι σίγουρα δεν είναι μια εύκολη πυρκαγιά αλλά όχι τόσο καταστροφική όσο λένε κάποια ΜΜΕ.

«Είναι μια έρπουσα πυρκαγιά που δεν δημιουργεί πολλά προβλήματα στο δάσος», ανέφερε και έκανε γνωστό ότι για την κατάσβεση της επιχειρούν και εναέρια μέσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ