ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης - Λίστα παρακολουθήσεων: «Γελοιότητες, σπρώχνουν στο βούρκο τη χώρα»

Γεωργιάδης - Λίστα παρακολουθήσεων: «Γελοιότητες, σπρώχνουν στο βούρκο τη χώρα»
«Δεν είχε άλλη δουλειά ο κ. Μητσοτάκης όλη την ημέρα, δεν κάθετε να κάνει τίποτα άλλο παρά ακούει τι λέει στο τηλέφωνο η Μαρίνα, η Ευγενία και η Πόπη», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος

«Γελοιότητες» χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που περιέχει λίστα ατόμων υπό παρακολούθηση, ανάμεσά τους στελέχη της κυβέρνησης, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες, στην οποία υπάρχει και το δικό του όνομα.

«Δεν είχε άλλη δουλειά ο κ. Μητσοτάκης όλη την ημέρα, δεν κάθετε να κάνει τίποτα άλλο παρά ακούει τι λέει στο τηλέφωνο η Μαρίνα (Πατούλη), η Ευγενία (Μανωλίδου) και η Πόπη (σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη)», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ισχυρίστηκε ακόμη πως τα στοιχεία που επικαλείται το δημοσίευμα δεν είναι αδιάσειστα καθώς πρόκειται για δύο πηγές μέσα από την εταιρία.

«Κι εγώ έχω τέσσερις πηγές και λέω ότι ο Τσίπρας παρακολουθούσε άλλους 500. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε τώρα;», πρόσθεσε.

«Μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι και σοβαροί άνθρωποι κάθισαν και ασχολήθηκαν με αυτό το δημοσίευμα», είπε ο κ. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ εξαπολύοντας πυρά κατά της εφημερίδας, λέγοντας ότι «κάποτε με ‘βγαλαν κλέφτη».

Ο υπουργός Ανάπτυξης, έστρεψε τα βέλη του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως φέρει ευθύνες γιατί «σπρώχνουν τη χώρα στο βούρκο και στη λάσπη».

Σε κάθε περίπτωση τόνισε ότι ασφαλώς και θα πρέπει να ελεγχθεί η καταγγελία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ