Συνάντηση Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Σερβίας στην Αθήνα
Με τον Σέρβο ομόλογό του Ίβιτσα Ντάσιτς (Ivica Dačić), ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό, σε διμερές πλαίσιο, από την ανάληψη των καθηκόντων του στις 27 Οκτωβρίου, συναντάται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, υποδέχθηκε τον Σέρβο ομόλογό του στο υπουργείο κατά τις 12:15. Αυτή την ώρα (13:00) είναι σε εξέλιξη η κατ' ιδίαν συνάντηση στο γραφείο του υπουργού Εξωτερικών, ενώ ακολούθως θα διεξαχθούν διευρυμένες συνομιλίες.
Κατά τις συνομιλίες, έμφαση αναμένεται να δοθεί στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, στην ασφάλεια και σταθερότητα της περιοχής, στην περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων σε όλους τους τομείς, καθώς και στις ευρύτερες παγκόσμιες και περιφερειακές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης στην Ουκρανία, στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.
Μετά το πέρας των διευρυμένων συνομιλιών οι δύο υπουργοί Εξωτερικών αναμένεται να προβούν σε κοινές δηλώσεις προς τον Τύπο περί ώρα 13:15 και θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.
ΗΠΑ: Αγωγή ανηλίκων κατά Μασκ για το Grok και τη δημιουργία σεξουαλικών εικόνων
12:07
Realme 16 Pro series: για όσους θέλουν ένα όμορφο σχεδιασμό και κορυφαία κάμερα
12:00
Θεσσαλονίκη: Εξαγοράσιμη ποινή στην συνοδηγό του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα (vid)
11:52
Ο καρκίνος του μαστού σε άνοδο παγκοσμίως - Ανάγκη για αποτελεσματικές παρεμβάσεις
11:48