Δένδιας: Ανάγκη να πέσει το Τείχος της Λευκωσίας, το τελευταίο στην Ευρώπη
Στην ανάγκη να «πέσει το Τείχος της Λευκωσίας», αναφέρεται σε ανάρτησή του ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με αφορμή την επέτειο για την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.
«Οι αγώνες για την Ελευθερία δεν είναι μάταιοι» τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών προσθέτοντας ότι είναι ανάγκη «να πέσει το Τείχος της Λευκωσίας, το τελευταίο τείχος σε πρωτεύουσα ευρωπαϊκού κράτους».
Συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας έγραψε στο Twitter:
«Η επέτειος της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου υπενθυμίζει ότι οι αγώνες για την Ελευθερία δεν είναι μάταιοι. Σταθερή η προσήλωσή μας στην ανάγκη να πέσει το Τείχος της Λευκωσίας, το τελευταίο τείχος σε πρωτεύουσα ευρωπαϊκού κράτους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση Δένδια με Σέρβο ΥΠΕΞ: Οι τουρκικές προκλήσεις και η διμερής συνεργασία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δένδιας για Τζιτζικώστα: Καταχρηστική κράτησή του από τις τουρκικές αρχές
ΕΛΛΑΔΑ
Λάρισα: Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που κρατούσε όμηρο την πρώην γυναίκα του απειλώντας να τη σκοτώσει
15:43
ΚΟΣΜΟΣ
Εντολή εκκένωσης σε εδάφη που έχει καταλάβει στο νότιο Λίβανο έδωσε ο ισραηλινός στρατός
15:42
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Εγκρίθηκε το νέο «πακέτο» για τα Ευρωπαϊκά Δίκτυα Ενέργειας - Πάγια θέση της Ελλάδας
15:42
ΚΟΣΜΟΣ
Πλησιάζουν τους 600 οι νεκροί από το σεισμό στη Βενεζουέλα - Αγωνία στα συντρίμμια
15:38
ΕΛΛΑΔΑ