Δένδιας: Ανάγκη να πέσει το Τείχος της Λευκωσίας, το τελευταίο στην Ευρώπη
Στην ανάγκη να «πέσει το Τείχος της Λευκωσίας», αναφέρεται σε ανάρτησή του ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με αφορμή την επέτειο για την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.
«Οι αγώνες για την Ελευθερία δεν είναι μάταιοι» τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών προσθέτοντας ότι είναι ανάγκη «να πέσει το Τείχος της Λευκωσίας, το τελευταίο τείχος σε πρωτεύουσα ευρωπαϊκού κράτους».
Συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας έγραψε στο Twitter:
«Η επέτειος της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου υπενθυμίζει ότι οι αγώνες για την Ελευθερία δεν είναι μάταιοι. Σταθερή η προσήλωσή μας στην ανάγκη να πέσει το Τείχος της Λευκωσίας, το τελευταίο τείχος σε πρωτεύουσα ευρωπαϊκού κράτους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση Δένδια με Σέρβο ΥΠΕΞ: Οι τουρκικές προκλήσεις και η διμερής συνεργασία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δένδιας για Τζιτζικώστα: Καταχρηστική κράτησή του από τις τουρκικές αρχές
ΕΛΛΑΔΑ
Ανήλικη κατήγγειλε βιασμό από 17χρονο - Συνελήφθη ο νεαρός και οι γονείς του
13:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Σκληρό ροκ» στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Πρώτες αντιδράσεις για το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή
13:40
ΕΛΛΑΔΑ
Επεισόδιο στον Πειραιά: Συνελήφθη 66χρονος - Eπιτέθηκε σε αστυνομικό επειδή του έκοψε πρόστιμο
13:38
ΕΛΛΑΔΑ
Κορυδαλλός: Αστυνομική καταδίωξη για ληστεία κατά 69χρονου - Δύο συλλήψεις
13:31
ΕΛΛΑΔΑ