Σκέρτσος για υποκλοπές: «Ευτελίζεται μια σοβαρή υπόθεση»
Ανανεώθηκε:
Συνέχεια στην υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων δίνει ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ειδικότερα στο τέλος αυτής, επισυνάπτει τη συνομιλία που είχε με το δημοσιογράφο της εφημερίδας «Documento».
Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας έχει ως εξής:
«Την αθλιότητα από όπου κι αν εκπορεύεται την αντιμετωπίζεις με διαφάνεια και εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τη δικαιοσύνη. Δεν συνδιαλέγεσαι ούτε βουτάς στο βούρκο μαζί της. Στις δημοκρατίες επίσης, σε αντίθεση με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, όποιος κατηγορεί κάποιον οφείλει να τεκμηριώνει τις κατηγορίες του. Ειδάλλως είναι συκοφάντης.
Οι λίστες του ντοκουμέντου δεν εισφέρουν κανένα νέο στοιχείο στην υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων ούτε τεκμηριώνονται με αποδείξεις -που εφόσον υπάρχουν πρέπει να προσκομιστούν στη δικαιοσύνη και να μη γίνουν φειγ βολάν.
Το μόνο που πετυχαίνει εν τέλει η σαλαμοποίηση των δήθεν «αποκαλύψεων» είναι ο ευτελισμός μιας σοβαρής υπόθεσης που αφορά κάθε δημοκρατικό πολίτη και η εξυπηρέτηση ενός οργανωμένου σχεδίου αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα αλλά και από το μετρήσιμο έργο που παράγεται καθημερινά σε πολλά πεδία πολιτικής προς όφελος των πολιτών.
Παραθέτω τη συνομιλία μου με τον συντάκτη του ντοκουμέντου διότι η εφημερίδα παρέλειψε να δημοσιεύσει ως όφειλε ολόκληρη την επικοινωνία», καταλήγει η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οικονόμου κατά Τσίπρα: Στο κενό το σχέδιο φθοράς της κυβέρνησης, μέσω τόνων πολιτικά τοξικής λάσπης
Ηλιόπουλος: O Οικονόμου έσπασε όλα τα κοντέρ γελοιότητας
Ρεβεγιόν... στα μπλόκα κάνουν οι αγρότες: Πυροτεχνήματα, διασπάσεις και αμετακίνητη στάση (vids)
21:15
Μείωση ΦΠΑ 30% από την Πρωτοχρονιά σε νησιά του Αιγαίου – Πώς θα εφαρμοστεί
21:02
Μπλόκα Έβρου: Ελεύθερη η διέλευση φορτηγών σε Κήπους και Ορμένιο έως τις 2 Ιανουαρίου
20:55
Το Κίεβο χαρακτηρίζει «γελοίο» το βίντεο για την επίθεση στην κατοικία του Πούτιν
20:50