ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεανώ Φωτίου: Καταγγέλλει διαστρέβλωση της δήλωσής της για τις υποκλοπές

Θεανώ Φωτίου: Καταγγέλλει διαστρέβλωση της δήλωσής της για τις υποκλοπές
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εξέλαβαν τη δήλωση της κ. Φωτίου, ως επιβεβαίωση της κυβερνητικής εκτίμησης, πως υπάρχει σχέδιο κέντρων κατά της κυβέρνησης EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ (ΑΡΧΕΙΟ)

Διαστρέβλωση των όσων ανέφερε για το θέμα των παρακολουθήσεων στη Βουλή καταγγέλλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου, τονίζοντας ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι υπαρκτό και φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η αναφορά της κ. Φωτίου νωρίτερα στη Βουλή πως η υπόθεση των παρακολουθήσεων υποκινείται από μεγαλοεπιχειρηματίες που δεν είναι ικανοποιημένοι με την κατανομή των 72 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης, προκάλεσε αίσθηση και σχολιάστηκε τόσο από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

Αμφότεροι εξέλαβαν τη δήλωση της κ. Φωτίου, ως επιβεβαίωση της κυβερνητικής εκτίμησης, πως υπάρχει σχέδιο κέντρων κατά της κυβέρνησης.

Η κ. Φωτίου στη διευκρινιστική της δήλωση αναφέρει πως η κυβέρνηση διασπαθίζει αδιαφανώς το δημόσιο χρήμα από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης σε ημέτερους και πως οι παρακολουθήσεις σχετίζονται και με τη ροή του χρήματος.

«Το καθεστώς Μητσοτάκη διασπαθίζει αδιαφανώς το δημόσιο χρήμα από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης σε ημέτερους. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι παρακολουθήσεις σχετίζονται και με τη ροή του χρήματος. Καμία διαστρέβλωση δε θα τους σώσει από το να λογοδοτήσουν στους Έλληνες πολίτες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Φωτίου

«Ανεξαρτήτως τι κατάλαβε από τα λεγόμενα μου σήμερα σε Επιτροπή της Βουλής και τι προβάλλει ο κ. Γεωργιάδης, η αλήθεια είναι η εξής: Το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι υπαρκτό. Αποτελεί πληγή για τη χώρα μας και τη Δημοκρατία και φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το καθεστώς Μητσοτάκη διασπαθίζει αδιαφανώς το δημόσιο χρήμα από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης σε ημέτερους. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι παρακολουθήσεις σχετίζονται και με τη ροή του χρήματος. Καμία διαστρέβλωση δε θα τους σώσει από το να λογοδοτήσουν στους Έλληνες πολίτες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ