Στους Δελφούς ο Μητσοτάκης: Θα μιλήσει σε διεθνές συνέδριο
Ανανεώθηκε:
Σε διεθνές συνέδριο που πραγματοποιείται στους Δελφούς θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στις 11:00, θα μιλήσει στο διεθνές συνέδριο «The Next 50: The Future of World Heritage in Challenging Times, Enhancing Resilience and Sustainability», που διοργανώνει στους Δελφούς το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με την UNESCO, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την υπογραφή της σύμβασης για την παγκόσμια πολιτιστική και φυσική κληρονομιά.
Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους φορέων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στην 'Αμφισσα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνάντηση Μητσοτάκη - ΕΙΗΕΑ για τα προβλήματα του Τύπου
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρύτανη του ΑΠΘ
Γυναίκα έπεσε από την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας - Μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο
18:13
Άνω Λιόσια: Δύο συλληφθέντες για τον θάνατο του 72χρονου - Ισχυρίστηκαν ότι έπαθε ηλεκτροπληξία
18:03
Βλάβη στην ηλεκτροδότηση κέντρου επικοινωνιών «καθηλώνει» μεγάλο αριθμό τρένων στη Βρετανία
17:53
Σαμοθράκη: 15χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι στη Γριά Βάθρα - Κάλεσε η ίδια το 112
17:42