ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία θα διαπιστώσουν το λάθος μέσα από την ψήφο του λαού

Τσίπρας: Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία θα διαπιστώσουν το λάθος μέσα από την ψήφο του λαού
«Kάνουν λάθος όσοι πιστεύουν σήμερα ότι τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προστασία της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων δεν απασχολούν τους Έλληνες πολίτες» CNN Greece/ Αλέξανδρος Γαστεράτος

«Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία διαπράττουν τεράστιο λάθος και θα το διαπιστώσουν σύντομα μέσα από την ψήφο του ελληνικού λαού», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σε δήλωση, κατά την πορεία του Πολυτεχνείου, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι υποτιμούν τα ζητήματα δημοκρατίας. Η δημοκρατία στον τόπο μας δεν μας χαρίστηκε αλλά κερδήθηκε μέσα από τους αγώνες κυρίως της νεολαίας και του ελληνικού λαού. Αυτό είναι βαθιά εγγεγραμμένο στην συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας.

»Στη συνείδηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού όσο κι αν κάποιοι αναθεωρητές της ελληνικής ιστορίας έσπευσαν τα προηγούμενα χρόνια να το απωθήσουν. Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα σε όλη την Ελλάδα βλέπουμε μια μαζική συμμετοχή. Μια μαζική παρουσία χιλιάδων πολιτών κάθε ηλικίας που σπεύδουν να τιμήσουν την μνήμη της εξέγερσης του Νοέμβρη.

»Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν σήμερα ότι τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προστασία της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων δεν απασχολούν τους Έλληνες πολίτες. Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία και υποτιμούν την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού να την προστατεύσει διαπράττουν τεράστιο λάθος το οποίο θα το διαπιστώσουν σύντομα μέσα από τους αγώνες του λαού και κυρίως μέσα από την ψήφο του ελληνικού λαού όποτε κι αν στηθούν οι κάλπες για την πολιτική αλλαγή.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ